HENDRIK'S COMPAGNIE

NEDERLANDSTALIGE POP

Album Introductie
De hoofdpersonen en de verhaallijn zijn karikaturaal, gebaseerd op strips gecombineerd met een plot van een boeketreeksje of musical - maar dan net even anders…

Diederik Bolletje keert na zijn studie terug naar zijn geboortedorp om deugdzaam te gaan leven. Heel zijn leven rijdt hij al op zijn step, dus erg volwassen is hij nog niet geworden. Hij neemt de winkel van zijn moeder over, die zwarte kousen verkoopt. Op een avond staat hij op een kruispunt, wordt het goede pad gewezen, keert terug, verdwaalt en bezwijkt voor de verleiding van een meesteres: Domina Melina. Zij zorgt voor modernisering van de winkel, maar dat zint de dorpelingen niet. Ze belagen Diederik. Wordt hij gered?

"D.B." is een knipoog naar de grote conceptalbums uit de jaren 70: Tommy, Quadrophenia en The Wall - dure producties van geniale muzikanten. "D.B." is daarentegen simpel en luchtig - een beetje theatraal met een paar maffe draaien erin. De band speelt het in één keer, zonder uitleg. Beetje rook, beetje licht… er zal genoeg te beleven zijn op het podium!


Het album “D.B.” zal op 14 maart 2020 gepresenteerd worden in De Vroone te Kapelle.

Contact


Hendrik's Compagnie

Henny Lamper

Telefoon
06 22 51 56 82
E-mail
hcp@halnet.nl
Kijk ook eens op: